Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Soția actorului Adrian Nartea, protagonistul din Vlad, este originară din Suceava. Cum arată 

Adrian Nartea este protagonistul serialului de la PRO TV,„Vlad”, unde interpreteaza un Monte Cristo modern. Insa, in viata reala actorul de 36 de ani are o cariera de succes si o familie superba. Adrian formeaza un cuplu cu fostul manechin originar din Suceava Alina Ferinceac de aproape 10 ani si au impreuna o fetita minunata, Mara, in varsta de trei ani, potrivit bzi.ro.

Protagnistul din filmul „Vlad’ a marturisit ca el si sotia sa sunt cei care se ocupa exclusiv de fiica lor, fara ajutorul parintilor sau al vreunei bone.

„Nu avem bona. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brasov. Nu am vrut bona pentru ca ne-am dorit sa avem noi grija de ea”, a declarat Adrian Nartea.

Adrian Nartea si Alina Ferinceac s-au cunoscut in Tunisia. Au trecut aproape 10 de cand cei doi s-au cunoscut, insa Adrian Nartea isi aminteste foarte bine ziua cand a vazut-o pentru prima data pe Alina Ferinceac. Soarta a facut ca cei doi sa se intalneasca in Tunisia, in 2010, unde cei doi au fost protagonistii unei sedinte foto pentru un proiect. Pe atunci, Adi activa si el in modeling. Dupa sedinta foto, cei doi au facut schimb de numere de telefon, iar de acolo povestea lor s-a scris in mod natural. Cei doi si-au unit destinele in august 2014, la Brasov, orasul natal al actorului. Un an mai tarziu, au anuntat venirea pe lume a fiicei lor, Mara, care este cea mai mare bucurie a lor. Adrian recunoaste insa ca el si-ar mai dori un copil, dar inca mai negociaza cu frumoasa lui sotie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*