Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Accident mortal produs de un tânăr din Suceava

Un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava, a produs un accident mortal, joi dimineață, într-o localitate din Botoșani.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 04.00, în timp ce transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe drumul naţional DN 29 C, pe raza comunei Vârfu Câmpului, a surprins şi accidentat bărbatul de 58 de ani, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător, în urma accidentului rezultând decesul pietonului şi avarierea autoutilitarei.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea până în comuna Dobârceni, unde a descărcat materialul lemnos la domiciliul unei persoane.

În continuare, s-a deplasat cu un bărbat la o unitate de dezmembrări auto din municipiul Botoşani, de unde a achiziţionat diverse elemente de caroserie pentru a le înlocui pe cele avariate ca urmare a accidentului.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat pe raza localităţii Brăteni un tânăr de 22 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce înlocuia mai multe elemente de caroserie ale autoutilitarei pe care o conducea, existând indicii că acesta este conducătorul auto care a produs accidentul rutier soldat cu decesul bărbatului de 58 de ani”, potrivit polițiștilor.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânărul care a ucis cu mașina un bărbat, după care a fugit, lăsat liber de judecători | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*