Miercuri 11 Decembrie 2019, Actualizat acum 344 zile 12:00 am

 

Ștefan Mandachi: Nu am văzut guvernanți care să viziteze metrul de autostradă

Primul metru de autostradă din Moldova, inaugurat în 15 martie în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, de omul de afaceri Ștefan Mandachi, în cadrul protestului #șîeu, a devenit „cel mai vizitat obiectiv turistic” din zona Sucevei. Vin însă doar turiști, nu și autoritățile care ar trebui să construiască adevărata autostradă, a spus omul de afaceri, potrivit Digi24.

Nu am văzut guvernanți care să viziteze metrul de autostradă. Sunt foarte mulți turiști. Asta face ca un ochi să plângă și unul să râdă. Oamenii se uită, râd, dar se întreabă unde e autostrada reală. Am înțeles că s-a început un șantier, cel de la Bacău, în afară de asta nu am văzut nimic. Aștept să văd șantierul autostrăzii, nu șantierul centurii”, a spus Ștefan Mandachi.

El a mai spus că pe terenul unde a fost construit metrul de autostradă intenționa să facă o fabrică de carne, dar a renunțat la acest plan pentru că nu avea cum să asigure transportul produselor spre restul țării.

Suntem izolați aici. Nu avem posibilitatea să ducem mărfurile în țară. E imposibil să ne dezvoltăm. Suntem într-o zonă unde ar putea veni milioane de turiști, dar n-au cum să ajungă. Din București facem 10 ore”, a adăugat el.

Întrebat dacă oamenii pot stabili agenda politică, astfel încât să obțină realizarea unor proiecte de infrastructură, Mandachi a spus: „Nu știu dacă oamenii pot stabili o agendă politică, dar pot merge la vot și să-i aleagă pe cei care urmează sa construiască aceste autostrăzi. Aș îndemna să meargă la vot, după care să vedem ce agende politice propun oamenii”.

Lipsa autostrăzilor a dus la apariția mișcării #șîeu, inițiată de Ștefan Mandachi. Sub sloganul „România vrea autostrăzi, sute de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au întrerupt activitatea în 15 martie, timp de 15 minute, la ora 15.00. A fost momentul în care omul de afaceri Ştefan Mandachi, a inaugurat primul metru de autostradă construit în Moldova.

Legea pentru Autostrada Unirii, pe ruta Iași-Târgu Mureș, care să unească Modova de restul țării, a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis în noiembrie 2018. Lucrările nu au început încă.


Loading...

loading...

4 Comentarii

 1. Gagamiță Maidanache says:

  Recapitulare: domnul acesta rămâne doar un parvenit impostor,scăpat la bani ca vaca la trifoi,care se dă în stambă cam pe la nivelul IQ-ului său mignon,de băiat de bani gata. Că daca ar fi altceva,în loc să facă panarame de doi lei ,ar fi făcut ceea ce s-ar afla la nivelul unui om de afaceri serios: nu ar ieși la cerșit de la stat,ar fi făcut o asociere,o formă asociativă legală,cu alți oameni de afaceri și ar fi impulsionat statul printr-o investiție,în ce? În autostrazi,domnu’ cu bacalaureatul cumpărat de mămica… Tot pe banii lu mămica și-a cumpărat studii de regie in SUA,acolo a învățat să facă videoclipuri cu autostrăzi de un metru linear și,probabil,tot acolo a învățat să insulte și să schimonosească limba română cu imbecilul #șîeu,cu care a umplut zidurile și ecranele!
  O să vedem cine o să-l recupereze politic,există câteva lepre cazone interesate de banii săi,eu aș putea paria cine ar fi aceia,vom vedea doar un pic mai incolo,mai spre toamnă…

  Răspunde
 2. Danut Ababei says:

  Lasă că l-au ,, vizitat ” alții !!! Oameni fără caracter ! Au spart borna aia , acum sunt realizați in viață ……

  Răspunde
 3. Cosmin_Gumă says:

  Da’ de ce să-ți viziteze guvernanții poligonul tău de patine cu rotile,măi,băiatule? Ca să ce? Altfel,văd că nu duci lipsă de contacte cu cei asemenea ție, care fac autostrăzi numai în campanii electorale, dar și poze impresionante pe șantierele drumurilor județene,de resortul lor… Cam așa:
  http://prntscr.com/nalkqm
  Altfel spus,o să-ți facă Gușă,Flutur și Lungu autostrăzi cam pe când va zbura porcu’,cam pe când o să vină și frau Merkel în vizită de pretenie pe autostrada ta de un metru,dar colea,mai dupe alegerile europene,când o să aibe nevoie de un pic de destindere, din anumite motive… Tine aproape de Gușă,poate ți-l aduce și pe Putin,și el știe să facă autostrăzi,mai ales pentru blindate.

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*