Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Accident la Verești! Un tânăr băut și fără permis a dat cu mașina peste o adolescentă din Dumbrăveni

Un accident rutier a avut loc duminică seară, la Verești. Polițiștii arată că în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul pe un drum comunal neclasificat din comuna Verești, un localnic de 18 ani nu s-a asigurat corespunzător, ocazie cu care a surprins și accidentat o minoră de 15 ani, din comuna Dumbrăveni, care se afla în spatele autovehiculului, după care, a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.
El s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*