Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Cei mai buni la spaniolă! Ei sunt elevii suceveni calificați la olimpiada națională de spaniolă

Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă a avut loc în datele de 16 martie și 23 martie 2019, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele IX-X-XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

În urma centralizării rezultatelor de la cele două probe (proba scrisă și proba orală), s-a stabilit lotul olimpic județean care va reprezenta județul Suceava la etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba spaniolă, care va avea loc, în perioada 22-26 aprilie 2019, la Orăștie, județul Hunedoara. Lotul este format din 4 elevi, după cum urmează: Gorcea Alexandru, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Gherasim Octavian George, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Semenciuc Sabina, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumător Norocel Ancuța); Chelaru Lorena Bianca, clasa a XII-a, de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni (prof. îndrumător Podariu Mihaela).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*