Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO Mașină cu țigări de contrabandă, găsită abandonată la Sucevița

O mașină, în valoare de 4.000 de euro, cu țigări de contrabandă, a fost găsită abandonată, vineri dimineață, la Sucevița.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 09.00, în timp ce desfășura activități în baza planului comun de acțiune cu STPF Vicovu de Sus pe linia prevenirii faptelor de contrabandă pe raza comunei Sucevița, o autospecială de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe raza localității însă acesta și-a continuat deplasarea. Ulterior, vehiculul a fost identificat de polițiști abandonat pe raza localității Sucevița, în zona denumită ,,Bercheza.”

Autoturismul a fost transportat la sediul poliției, în urma controlului interiorului acestuia fiind identificate 11.770 de pachete de țigări, fără timbru fiscal, cu inscripţia „Duty Free”.

Țigările în valoare de circa 136.000 lei și celelalte bunuri au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 de euro a fost indisponibilizat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism aparțin unei autoutilitare radiate din circulație.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „contrabandă” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*