Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tânăr judecat după ce a tâlhărit o fetiță pentru 7 lei

Ilie Cătălin Anton, un tânăr de 25 ani, a fost trimis în judecată, de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit anchetatorilor, la data de 05 martie 2019, în jurul orei 20:30, în timp ce fetița, în vârstă de 11 ani, se deplasa pe strada Aurora din municipiul Suceava, individul a deposedat-o de suma de 7 lei prin întrebuinţarea de acte de violenţă, aceasta suferind leziuni care au necesitat 6-7 zile îngrijiri medicale.

La data de 11 martie 2019, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva autorului şi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava, arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile.

Prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din 12.03.2019, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 28 martie 2019, prin rechizitoriu, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului cu propunere de menţinere a măsurii arestului preventiv luată faţă de acesta.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*