Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

„Sete de Bucovina”, un nou proiect propus la deschiderea unei noi linii de îmbuteliere a apelor minerale

Prezent la deschiderea unei noi linii de îmbuteliere a apelor minerale naturale Dorna și Poiana Negri, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit despre lansarea unui nou proiect, după modelul Hai în Bucovina sau Gustă din Bucovina.

Sete de Bucovina este numele noului concept, și este inspirat de calitatea apelor naturale din Bucovina, care este și locul unde își au izvorul cele mai curate râuri.

Gheorghe Flutur a propus companiilor multinaționale care îmbuteliază apele naturale aici, sa pună și fructe de pădure de la noi, din Bucovina, să vadă ce produse deosebite vor ieși.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur a participat astăzi la deschiderea unei linii de îmbuteliere a apelor minerale naturale de la Poiana Negri, Fabrica Coca-Cola HBC România.

În cuvântul său, Gheorghe Flutur a salutat această investiție și a transmis aprecieri capitalului autohton precum și companiilor multinaționale care investesc și creează locuri de muncă în Județul Suceava și în țară.

Gheorghe Flutur a susținut necesitatea realizării unor instalații de reciclare precum și a unui sistem de plată pentru PET-urile reciclabile.

Cu această ocazie, fiind prezenți membrii ai Guvernului, Gheorghe Flutur a reiterat o mai veche propunere, și anume ca parte din redevențe să se întoarcă la bugetele administrațiilor locale, care astfel nu vor mai fi nevoite să bată zadarnic drumurile la centru.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*