Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Focuri de armă la Ulma! Captură de țigări de peste 52.000 lei

Luni, 01 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.00, un echipaj al poliției de frontieră a observat un grup de persoane care transporta mai multe colete voluminoase dinspre frontieră către localitatea Ulma, județul Suceava.

Imediat, polițiștii au acționat la reținerea persoanelor, moment în care acestea au abandonat coletele și au fugit în direcţii diferite.

Întrucât persoanele în cauză nu s-a supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras 4 focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-au oprit.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul Sectorului P.F. Brodina, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.480 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de peste 52.416 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*