Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO Doi suceveni prinși cu țigări de contrabandă. Transportau coletele prin apă

Doi suceveni au fost prinși în timp ce transportau țigări de contrabandă prin apă. Luni, polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au observat în apropierea frontierei de stat două persoane care transportau prin apa pârâului Laura către interiorul țării, mai multe colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor doi, efectuând somațiile legale prin voce, însă aceștia au abandonat coletele și au încercat să fugă, fapt pentru care au fost trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

În urma acțiunii, au reținut doi bărbaţi, I.G., de 43 de ani, şi S.I. de 41 de ani, de cetăţenie română, ambii domiciliaţi pe raza județului Suceava.

Imediat, au fost anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

Totodată, la fața locului polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete care conțineau cantitatea de 4.200 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 49.140 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând să se ia măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*