Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO Bunicuță sărbătorită la împlinirea a 100 de ani. Are trei copii, cinci nepoți și 10 strănepoți. Vezi care este secretul longevității sale

O bunicuță din județul Suceava a fost sărbătorită, duminică, la împlinirea a 100 de ani. Este vorba despre Cleopatra Silvestru, o femeie din satul Poieni, comuna Udești, care a sărbătorit frumoasa vârstă alături de cei dragi ei: cei trei copii (o fată și doi băieți), cinci nepoți și zece strănepoți.

Vizibil emoționată, femeia a mulțumit tuturor celor prezenți și le-a făcut câteva destăinuiri din viața sa.

Conducerea Primăriei i-a oferit o diplomă și flori cu prilejul împlinirii acestei vârste.

like facebook, suceava, news, stiri„De seara până dimineața, că era prășit, cosit, că colectiv, acolo am lucrat tot timpul. Și pe urmă acasă”, a povestit femeia.

Bunica Cleopatra spune că a mâncat tot ce și-a dorit cât a trăit, glumind că secretul unei vârste de 100 de ani este borșul cu fasole.  Regretă doar că acum nu mai poate lucra.

În Capitală și-a cunoscut soțul, acolo s-a căsătorit și a făcut primul copil.

„Acolo m-au bătut și bombele. Eu stăteam lângă palat. În 42 m-am căsătorit, în 43 l-am avut pe băiet, am lucrat acolo de când aveam 17 ani”, a spus bunica.

A plecat la București pentru că mama sa creștea singură patru copii și a fost nevoie să o ajute să întrețină familia.

„Când a venit sora mea de la București, era îmbrăcată frumos și eu i-am zis mamei- hai mama, lasă-mă și pe mine. Și am plecat la București, unde am stat un an de zile cu dânsa și apoi mi-a găsit ea locul ăsta unde m-am angajat”, a spus doamna Cleopatra.

Și-a trăiat viața cu demnitate, respect și credință în Dumnezeu. Nu a renunțat niciodată la principiile sale și asta a încercat să le insufle și copiilor săi, de care este foarte mândră.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*