Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului la USV

Pentru a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, studenții de la programul de studiu Asistență Socială din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava vor avea ca invitați specialiști ai Centrului Help Autism Suceava.

Din echipa de specialiști fac parte și două absolvente ale USV, specializarea Asistență Socială, care vor prezenta abordările terapeutice pluridisciplinare promovate de echipa Help Autism în acest domeniu de activitate.

La fel ca în anii trecuți, în funcție de feedback-ul absolvenților USV, se vor căuta modalități de perfecționare a practicii de specialitate, respectiv noi proiecte de voluntariat în care să se implice studenții de la Asistență Socială, în funcție de nevoile actuale pe care le întâmpină atât persoanele cu tulburări de spectru autist, cât și familiile acestora.

Toți cei interesați de problematica tulburărilor de spectru austist, a terapiei ABA, ergoterapiei, ludoterapiei, terapiei ocupaționale sau a atelierelor de socializare sunt invitați să participe la workshop-ul de marți, 2 aprilie, Corp E, sala 210, ora 16:00.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*