Sâmbătă 21 Septembrie 2019, Actualizat acum 263 zile 12:00 am


 

FOTO Aproape 100 de persoane au plantat puieți la Rădăuți

Aproape 100 de persoane au răspuns la apelul «Hai să înverzim orașul !« al grupului Rădăuțiul Civic și au plantat peste 270 de puieți din speciile paltin, brad, molid, pin, scoruș mesteacăn și tei. Acțiunea a durat două ore și jumătate și s-a desfășurat în parcul central și în zona 1 Mai.
Partenerii campaniei au fost Ocolul Silvic Solca și Primăria Rădăuți.

Printre participanți s-au numărat elevi și cadre didactice de la la Colegiul Tehnic Rădăuți și Colegiul Eudoxiu Hurmuzachi, personalul Ocolului Silvic și al primăriei, membri ai grupului “Rădăuțiul Civic”, mămici, tătici, bunici și copii.

O persoană a venit în cârje ca să planteze măcar un copac, iar un copilaș a spus că e fericit, dar că îi pare rău că alți copii nu și-au putut convinge părinții să vină din cauza frigului.

Participanții au plecat nu doar cu mulțumirea că au făcut un lucru bun pentru oraș și pentru ceilalți Rădăuțeni, ci și cu 250 de puieți de brad pe care Ocolul Silvic Solca i-a oferit celor care au dorit să îi planteze acasă.

«M-am simțit ca într-o zi de sărbătoare în care mergi să ajuți pe cineva » a spus unul din voluntari, membru Rădăuțiul Civic.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*