Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Bărbat din Salcea reținut după ce a produs un accident, apoi a dat bir cu fugiții

Un bărbat de 57 de ani, din orașul Salcea, a fost reținut de polițiști, miercuri, după ce a produs un accident rutier pe Calea Burdujeni din municipiul Suceava, apoi a plecat liniștit acasă.

like facebook, suceava, news, stiriDumitru Iulian Orășanu conducea un Opel Vectra, pe str. Calea Burdujeni către oraş Salcea, iar la trecerea pentru pietoni din dreptul intersecţiei cu str. Păcii nu a acordat prioritate de trecere lui Aurel A., de 63 ani, din Suceava, angajat regulamentar în traversarea străzii prin loc semnalizat şi marcat, acroșându-l şi accidentându-l.

Pietonul a fost transportat cu ambulanța la spital, iar șoferul a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au găsit acasă. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Victima a fost de asemenea testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore pentru  „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*