Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Reacția ministrului Transporturilor la protestul afaceristului sucevean Ștefan Mandachi: Înțeleg demersul fiecărui român pentru că într-adevăr răbdarea a ajuns la o limită

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, la Botoșani, că înțelege demersul omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi de a desfășura un manifest pe 15 martie, prin care solicită imperios construirea unei autostrăzi în Moldova.

El a precizat că acest protest pentru autostradă nu face altceva decât să îi impulsioneze și mai mult să ducă la bun sfârșit proiectele și că procedurile pentru elaborarea studiului de fezabilitate au început deja.

Înțeleg demersul fiecărui român pentru că într-adevăr răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm, să modificăm legislația, să facem proceduri mult mai simplificate și ce avem în execuție să terminăm lucrările, să se încadreze în termenele contractuale. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava, chiar mâine voi fi și la Suceava deci nu am nicio problemă să  mă duc să văd lucrările. […] Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă, dar, repet, înțeleg demersul omului. Noi lucrăm conform legislației în vigoare”, a spus ministrul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*