Duminică 04 Iunie 2023, Actualizat acum 154 zile 12:00 am

Tânăr de 18 ani din Vicovu de Sus, reținut după ce a condus fără permis

Un tânăr de 18 ani, din Vicovu de Sus, a fost reținut de polițiști, marți seară, după ce a fost depistat la volanul unei mașini deși nu avea permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuți din localitate, autoturismul condus de un localnic de 18 ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
like facebook, suceava, news, stiri
Întrucât autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional și s-a dispus măsura complementară a ridicării plăcuțelor de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare al autoturismului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conducătorul auto de 18 ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, întrucât acesta este cercetat în alte cauze penale pentru infracțiuni la regimul rutier sau contra patrimoniului”, se menționează în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*