Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO Incendiu la un depozit de cherestea din Frătăuții Noi

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un depozit de cherestea din satul Vuliva, comuna Frătăuții Noi.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit cu 7 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Frătăuții Noi.
La sosirea echipajelor, ardea o hală de prelucrare brută a lemnului, cu pericol de propagare la un depozit de cherestea și la casa de locuit a proprietarului.
Incendiul a fost lichidat la ora 12:25.
Au ars: hala construită din lemn, cu învelitoare din tablă, pe aproximativ 50 mp, circa 4 metri cubi de cherestea, un aparat de ascuțit pânze metalice și un tablou electric. S-au degradat două motoare electrice, 5 metri cubi de cherestea și instalația electrică.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor mecanice provenite de la aparatul de ascuțit pânze, ce au aprins materialele combustibile (rumeguș, resturi lemnoase) aflate în apropiere.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat depozitul de chereastea și locuința proprietarului, cu bunurile aferente.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*