Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Trei elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, premiați la două concursuri naționale de matematică

În perioada 22 – 24 februarie 2019, la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat etapa națonală a celei de-a XVI-a ediţii a Concursului Național “Tehnici Matematice”, concurs aflat în Calendarul Concursurilor Școlare Naționale și adresat elevilor din clasele IX-XII, profil real, specializarea științe ale naturii și profilele tehnic, servicii, resurse naturale și protecția mediului.

La acest concurs, eleva Colegiului Național “Ștefan cel Mare” din Suceava, Crîșmariu Ioana Teodora, clasa a XI-a, profesor îndrumător Cimpoeșu Marinela Cristina, a obținut o mențiune, având al șaselea punctaj în clasamentul național.

În aceeași perioadă și la același colegiu din Râmnicu Vâlcea a fost organizată a XVI-a ediție a Concursului Regional de Matematică ,,Mathematica-Modus Vivendi”, adresat elevilor din clasele III-XII. Alți doi elevi ai Colegiului Național “Ștefan cel Mare” din Suceava, din clasa a X-a, coordonați de profesoara Moroșan Mara, au obținut un premiu III – Mocanu Alexandru și mențiune – Soroceanu Roland Ioan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*