Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Țigări de contrabandă găsite ascunse într-un tren, la Vicșani

În data de 23 februarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicşani-feroviar,  poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra trenului de călători internațional, aflat pe sensul de intrare în România.

Astfel, a fost descoperită, în cutia laterală a sistemului de răcire, cantitatea de 560 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că ţigările aparţin unui cetăţean român, P.C. de 52 de ani.

Ţigările în valoare de 830 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

În aceeași zi, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei a descoperit, în apropierea frontierei de stat, două colete cu țigări.

Acestea au fost duse la sediul sectorului unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 35.100 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*