Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un profesor din Suceava, singurul din România premiat în cadrul Global E-Innovation Awards Winners. 3.700 de profesori din toată lumea s-au încris

Unul dintre cei mai apreciați profesori suceveni este singurul din România aflat pe lista unui foarte important concurs internațional pentru profesorii inovației: Global E-Innovation Awards Winners. Practic, este un premiu internațional de recunoaștere a meritelor celor mai buni profesori din lume.

Este vorba despre profesorul Romeo Bolohan, de la Liceul din Dumbrăveni, care s-a înscris în concurs la sugestia unui coleg profesor de la Oradea. Nu mai puțin de 3.700 de profesori de pe tot globul s-au înscris în concurs, dar 27 au fost desemnați câștigători.

like facebook, suceava, news, stiriDascălul din Suceava s-a calificat prin ingeniozitatea proiectelor pe care le-a inițiat și le desfășoară în școala în care predă, dar și în afara ei, cu elevii.

El s-a numărat printre cei 17 câștigători la categoria Global Winners  (Indivisual Category).

Acest premiu mă obligă să fiu tot mai bun și să nu mă opresc din aceste proiecte indiferent de ideile altora. Tot ce am făcut până acum, am făcut gândind pozitiv și crezând în puterile mele, mereu cu gândul că voi reuși”, ne-a declarat profesorul Romeo Bolohan.

Mai multe despre viața profesorului Romeo Bolohan puteți citi AICI.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*