Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Adolescent reținut după ce a produs un accident, apoi a blocat circulația feroviară

Un accident a avut loc pe calea ferată, circulația feroviară fiind blocată aproape o oră.
Gabriel Ismană, de 17 ani, din comuna Poiana Stampei, conducea, la data de 15 februarie, un VW pe strada Calea Transilvaniei din Vatra Dornei, din direcția Bistrița, iar din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum și pe fondul lipsei de experiența în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit într-un autoturism de Botoșani, condus regulamentar de către Constantin Floriștean.

În urma impactului, autoturismul VW a fost proiectat pe calea ferată, traficul feroviar fiind oprit pentru aproximativ o oră.

Tânărul de 17 ani nu avea permis de conducere, iar mașina o primise de la un prieten de 22 de ani.Din fericire, nu au fost victime. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Gabriel Răzvan Ismană a fost reținut pentru 16 ore, apoi pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

El este cercetat pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere”, ”încredințarea unui autoturism pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere” și ”distrugerea sau semnalizarea falsă”(calea ferată).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*