Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

El e tânărul care şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond

Un tânăr din Suceava şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond, pe stradă. Victima a rămas fără ochi şi a fost dus la un cabinet medical veterinar mai mult mort decât viu. Tânărul a fost identificat de cei care au făcut publice imaginile de groază, potrivit Observatort.tv.

Cei doi câini agresori ar fi ai lui Ciprian Severin, din localitatea Broșteni, județul Suceava. Tânărul de 23 de ani și-ar fi pus câinii să se “hrănească” dintr-un câine maidanez, cel mai probabil, pe o uliță din Broșteni.

*** am reusit intr un final sa intoarcem si filmarea***IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL !!!Iar pentru ca azi a fost despre ciobanescul din Brosteni, si pentru ca n-am stat degeaba si n-am avut liniste pana n-am facut ca lucrurile sa se lege intre ele, va aratam si voua filmul dramei sale! Am primit poze de la oamenii din Brosteni cu acest catel, in care ne-au scris cum si cat de cuminte era si cum se juca cu copiii! Un film despre un caine nevinovat care intr-un minut a fost schilodit pe viata, caruia i s-a mutilat tot capul si i s-au mancat ochii! Fara aparare si fara sa aiba vreo vina, saracul incearca sa dea din cap si sa se apere, insa este incoltit de doi amstafi de lupta care au tras din el ca dintr-o prada! Un film despre cum se negociaza durata macelului unui caine. Da, este vorba despre ciobanescul din Brosteni, despre cainii criminali care l-au hacuit si despre proprietarii acestora! In filmare se aude clar conversatia, baiatul filmeaza pentru a posta pe youtube, in scurt timp apare si tatal acestuia care incearca sa-i mustre, baiatul intervine sa-i mai lase la lupta un minut…Stim numele proprietarului. Si ne asteptam ca organele in drept sa se autosesizeze. Vom demara si noi plangerile legale, insa pana atunci vrem sa vedem cine vede, cine aude, si cine misca ceva din punct de vedere legal!

Publiée par Casa lui Patrocle – Animal Rescue sur Mercredi 13 février 2019

 

Imagini șocante! Un ciobănesc este sfâșiat de doi câini Amstaff, la îndemnul proprietarului acestora

Imagini șocante! Un ciobănesc este sfâșiat de doi câini Amstaff, la îndemnul proprietarului acestora


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*