Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Imagini șocante! Un ciobănesc este sfâșiat de doi câini Amstaff, la îndemnul proprietarului acestora

Imagini de-a dreptul șocante au fost surprinse la Broșteni. Un câine ciobănesc a ajuns să fie mutilat, cu ochii scoși, de doi câini Amstaff, care au acționat la îndemnul proprietarului.

Culmea, proprietarul acestora se amuza teribil de chinul prin care trecea câinele ciobănesc. Scos din colții câinilor agresivi, ciobănescul a ajuns în grija celor de la Casa lui Patrocle, care încearcă acum să îi salveze viața.

Un caine al strazii, insa pe care toata lumea il iubea! Si el iubea pe toata lumea, mai alea copiii! Oamenii de-acolo ne scriu despre el. Ne scriu intamplari si povesti frumoase, ne trimit poze, si se roaga pentru el”, susțin reprezentanții Casei lui Patrocle.

Cainele ciobanesc se juca si cu copiii

Un film despre cum se negociaza durata macelului unui caine. Da, este vorba despre ciobanescul din Brosteni, despre cainii criminali care l-au hacuit si despre proprietarii acestora! In filmare se aude clar conversatia, baiatul filmeaza pentru a posta pe youtube, in scurt timp apare si tatal acestuia care incearca sa-i mustre, baiatul intervine sa-i mai lase la lupta un minut… – Stai, stai, stai oleaca…sa fie filmarea asta de un minut si gata! E a doua filmare asta care am facut-o acuma! Dar lasa sa o fac de doua minute, inca un minut…are de-abia unul! Cine cine si-i desparte? Intre timp un om in varsta apare in peisaj. – Lasa-l in pace, bai tu n-auzi? – Lasati-i oleaca sa se bata! – Ce filmare pe youtube avem…. Stim numele proprietarului. Si ne asteptam ca organele in drept sa se autosesizeze. Vom demara si noi plangerile legale, insa pana atunci vrem sa vedem cine vede, cine aude, si cine misca ceva din punct de vedere legal”, susțin reprezentanții de la Casa lui Patrocle.

*** am reusit intr un final sa intoarcem si filmarea***IMAGINI CU IMPACT EMOTIONAL !!!Iar pentru ca azi a fost despre ciobanescul din Brosteni, si pentru ca n-am stat degeaba si n-am avut liniste pana n-am facut ca lucrurile sa se lege intre ele, va aratam si voua filmul dramei sale! Am primit poze de la oamenii din Brosteni cu acest catel, in care ne-au scris cum si cat de cuminte era si cum se juca cu copiii! Un film despre un caine nevinovat care intr-un minut a fost schilodit pe viata, caruia i s-a mutilat tot capul si i s-au mancat ochii! Fara aparare si fara sa aiba vreo vina, saracul incearca sa dea din cap si sa se apere, insa este incoltit de doi amstafi de lupta care au tras din el ca dintr-o prada! Un film despre cum se negociaza durata macelului unui caine. Da, este vorba despre ciobanescul din Brosteni, despre cainii criminali care l-au hacuit si despre proprietarii acestora! In filmare se aude clar conversatia, baiatul filmeaza pentru a posta pe youtube, in scurt timp apare si tatal acestuia care incearca sa-i mustre, baiatul intervine sa-i mai lase la lupta un minut…Stim numele proprietarului. Si ne asteptam ca organele in drept sa se autosesizeze. Vom demara si noi plangerile legale, insa pana atunci vrem sa vedem cine vede, cine aude, si cine misca ceva din punct de vedere legal!‼️Daca vreti sa ajutati: Severin Ciprian din localitatea Brosteni, jud. Suceava – o sesizare/plangere penala catre politia Brosteni si in acelasi timp catre I.P.J. Suceava la adresa de email: cabinet@sv.politiaromana.roEmail catre Politia Brosteni nu am gasit, dar puteti sa sunati la tel: 0230 549796Atasati va rog la sesizare si pozele pe care o sa le punem in comentarii cu profilul acestui infractor, pozele cu cainii pe care ii detine

Publiée par Casa lui Patrocle – Animal Rescue sur Mercredi 13 février 2019


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. El e tânărul care şi-a pus dulăii amstaff să sfâşie un câine vagabond | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*