Miercuri 24 Aprilie 2019, Actualizat acum 113 zile 12:00 am


 

Oceanic, lider național în construcția de piscine. Face piscine atât în zona privată, cât și publică

O firmă care construiește piscine pentru persoane fizice și pentru firme, dar și pentru autorități locale, este lider național în construcția de bazine de înot. Societatea Oceanic SRL este axată pe importul, dar și montarea de piscine, saune, SPA-uri, precum și distribuirea de accesorii pentru acestea.

Prin parteneriatele deținute cu producători și constructori internaționali cu experiență în domeniu, Oceanic SRL oferă servicii de consultanță, proiectare și executie a oricărui tip de piscină, de orice mărime și model. De asemenea, firma pune la dispoziția clienților orice tip de echipament pentru piscine, saune și SPA-uri.

piscine Oceanic, stiri, botosani „Noi indeplinim un vis, combinand aerul, apa, confortul si oferindu-va relaxare, sanatate si frumusete! Pentru a veni in intampinarea clientilor, Oceanic Piscine a reusit, de la an la an, sa-si diversifice gama de produse si servicii oferite, adaptandu-se in permanenta cererii si tendintelor pietei din Romania. Realizam atat piscine “la cheie”, cat si reamenajari si modernizari ale piscinelor existente, intretinere si service. Acordam gratuit consultanta in alegerea tipului de produse conform cu dimensiunile spatiului si nevoilor clientilor, precum si privind modul de realizare din punct de vedere tehnico-economic”, susține administratorul firmei, Florin Ababei.

Patronul Oceanic SRL susține că unul dintre principalele argumente ale firme este cel că asistența tehnică este acordată în regim de urgență.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI!

Toate piscinele firmei sunt construite din oțel galvanizat de 2,5 mm grosime, dar și din blocuri de polistiren armat cu beton. Garanția acordată pentru fiecare piscină este de 30 de ani.

Oferta firmei poate fi consultată pe siteul oceanicpiscine.ro

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*