Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Povestea stomatologului din Suceava care le cântă pacienţilor: „Hobby-urile sunt iubiri sincere şi puternice“

Lucian Curelariu este stomatolog în Suceava şi membru al formaţiei Trupa 9. Cântă de când se ştie. A moştenit cele două mari pasiuni ale sale de la tatăl său, care este tot stomatolog şi cântă la acordeon. Tânărul a mărturisit că se întâmplă uneori să fredoneze câte o piesă atunci când se află la cabinet şi le oferă consultaţii pacienţilor săi, scrie Adevarul.

Lucian Curelariu este un stomatolog cu notorietate în Suceava. Unii îl cunosc de la televizor, pentru că a fost concurent la „Vocea României”, alţii i-au fost pacienţi la cabinetul de stomatolog sau l-au ascultat cântând alături de prietenii săi de la Trupa 9. Lucian a moştenit din familie cele două mari pasiuni ale sale. A devenit stomatolog pentru că l-a avut ca model pe tatăl său.

Într-un fel am continuat o tradiţie pe ambele planuri. Tatăl meu este medic stomatolog, iar părinţii mei au cochetat amândoi cu muzica. Ei chiar s-au cunoscut la spectacole în timpul şcolii, tata cânta la acordeon şi mama la voce. Ţin minte că ascultam non-stop casetele alor mei, cu muzică de toate genurile, lucru care mi-a dezvoltat urechea în multe direcţii. La 7 ani învăţam deja să cânt la chitară la Clubul Elevilor, la 10 studiam orga la Şcoala Populară de Artă. Cu toate că părinţii mei au fost cei care m-au îndrumat spre cele două  instrumente ca şi activităţi extraşcolare specifice vârstei, tot ei au fost cei care m-au sfătuit să urmez medicina ca profesie de bază. Tatăl meu fiind stomatolog, am ştiut dintotdeauna că voi urma şi eu această profesie”, ne-a spus Lucian.

Citeste mai mult: adev.ro/pmg0pa


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*