Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

5 lucruri pe care NU le știai despre modul în care funcționează mintea ta, atunci când pariezi

In aceasta lume a pariurilor, este important sa joci cat mai responsabil pentru a obtine castiguri constante. Foarte multi jucatori nu tin cont de cateva aspecte importante, pe care e necesar sa le ai in vedere, daca iti doresti sa devii un parior experimentat, sa obtii informatii valoroase si sa castigi cat mai des. Gandirea pe care o adopti atunci cand pariezi poate sa fie cel mai bun aliat al tau, dar si un inamic, care iti poate influenta deciziile atunci cand vrei sa te indrepti spre castig. Pentru a plasa un pariu bun, trebuie sa fii constient de starea ta de moment si sa iti controlezi cat mai bine emotiile. Sa cunosti cat mai multe lucruri legate de cum functioneaza mintea ta atunci cand esti pe cale sa te indrepti spre pierdere sau castig, este impedium necesar.

Asadar, iata care sunt lucrurile pe care nu le stiai despre modul in care functioneaza mintea ta atunci cand pariezi si cum iti pot influenta acestea pariurile:

1. Vei lua decizii mai constiente atunci cand iti este foame

Poate iti vine greu sa crezi, insa cercetatorii au demonstrat faptul ca, atunci cand iti este foame, ai sansa sa iei decizii mult mai bune, care sa te poata indrepta spre castig. Sociologii au descoperit faptul ca, cei care pariaza pe,,stomacul gol,, sunt mult mai capabili sa ia in considerare mai multe aspecte ale meciului si sunt mult mai concentrati atunci cand pariaza, drept urmare, rezultatele sunt unele pozitive.

2. Oricat de bine te-ai controla, mereu te vei enerva atunci cand pierzi

Chiar daca pariul a fost unul infim si, aparent, nu iti poate influenta starea de spirit, o pierdere oricat de mica te va influenta in luarea deciziilor. In felul acesta, ai mai multe sanse sa comiti greseli in continuare. Oricat de stapan ai fi pe emotiile tale, fara sa iti dai seama, un bilet pierdut te va afecta si iti va dicta, intr-o oarecare masura, deciziile viitoare. De aceea, este recomandat ca atunci cand pierzi un bilet, sa iti iei un timp de pauza pana sa pariezi din nou. Este important sa ai spatiu de gandire, sa fii complet relaxat si calm data viitoare cand vei paria. Asadar, pregateste-te pentru marile pariuri din cadrul Champions League cu multa rabdare si atentie pentru cele mai bune pont-uri.

3. Adrenalina si euforia te fac sa pierzi

Cum s-a mentionat si mai sus, starea ta de psihic iti influenteaza deciziile. Nu e benefic sa decazi foarte mult atunci cand pierzi, dar nici sa te entuziasmezi mult prea tare cand atingi un castig. In caz contrar, risti sa iei decizii care sa te duca la pierdere. Conform psihologilor, este recomandat sa iei o pauza dupa ce castigi un pariu, pentru a nu lua decizii gresite de moment, cand esti foarte euforic. Citeste aici mai multe despre cum iti poti controla starile, pentru a nu lua decizii gresite de moment. Pariaza responsabil!

4. Ai decizii si idei preconcepute la care nu renunti

Ai analizat statisticile, te-ai pus la curent cu totul legat de meciul respectiv, esti pregatit sa castigi urmatorul pariu! Daca, dupa putin timp, datele iti vor aduce argumente contra, cu siguranta le vei ignora si vei gasi din nou argumente pro pentru pariul respectiv. De ce? Mintea ta are mereu tendinta de a nega argumentele contra, in speranta ca vei lua decizia buna si, prin urmare, vei castiga pariul. Nu uita ca lucrurile se pot schimba destul de mult, chiar inainte de inceperea meciului!

5. Fusul orar iti influenteaza deciziile

Studiile au aratat faptul ca oamenii sunt programati de la natura sa evite pericolele si riscurile in zilele mai scurte din an, atunci cand lumina naturala are un numar de ore limitate. Trebuie sa sii ca pariorii experimentati tin cont si de acest lucru atunci cand iau decizii legate de pariuri si invata sa isi cunoasca cat mai bine comportamentul inconstient, pentru rezultate cat mai bune si decizii constiente.

Este important sa te inspiri si din ponturile pe care le ofera pariorii priceputi, care au o experienta mai mare de joc. Invata sa nu te lasi controlat de emotii si sa iei decizii gandite, abia dupa o analiza completa a momentului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*