Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tatăl și fiul care au atacat cu parul un șef de post și o colegă a acestuia, trimiși în judecată

Tatăl și fiul care au atacat cu parul un șef de post și pe colega acestuia au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, pentru ultraj. Este vorba despre Ionel Carabin, de 54 de ani, și Irimie George Carabin, de 33 de ani, ambii de etnie romă.
like facebook, suceava, news, stiri
Potrivit procurorilor,  la data de 29.08.2018, în jurul orei 16,45, în timp ce șeful de post de la Păltinoasa, Vasile Grumăzescu, se afla în timpul liber, cei doi au pătruns în curtea locuinţei de serviciu, context în care ambii inculpaţi i-au adresat ameninţări cu moartea şi acte de violenţă în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu de natură să îi producă acesteia o stare de temere.

La data de 30.12.2018, în jurul orelor 21.43, au agresat fizic doi agenţi de poliţie, Grumăzescu și o colegă a acestuia, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ambii lovindu-le pe fiecare din persoanele vătămate cu un par în zona capului, precum şi cu pumnii şi cu picioarele, cauzându-le leziuni pentru care au necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile, respectiv 6-8 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Gura Humorului.

Agresorii celor doi polițiști au fost reținuți. Sunt cercetați pentru ultraj


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*