Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Agresorii celor doi polițiști au fost reținuți. Sunt cercetați pentru ultraj

Cele două persoane de etnie romă, care au agresat doi polițiști de la Secția nr.10 de Poliție Rurală Gura Humorului, au fost reținute pentru 24 de ore, pentru ultraj.

Potrivit anchetatorilor, la data de 29 august 2018, în jurul orei 16,45, ambii inculpaţi i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă unui agent principal de poliţie din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gura Humorului, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu.

De asemenea, la data de 30 decembrie 2018, în jurul orelor 22.30, ambii inculpaţi au agresat fizic doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei nr. 10 de Poliţie Rurală Gura Humorului, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-le leziuni pentru care vor necesita pentru vindecare un număr de 5-7 zile, respectiv 6-8 zile de îngrijiri medicale.

Față de cei doi inculpaţi s-a dispus la data de 31.12.2018 măsura reținerii pentru 24 ore, aceştia fiind prezentaţi la aceeaşi dată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de luare a măsurii arestării preventive”, susțin procurorii.

Doi polițiști suceveni atacați cu parul de niște romi


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tatăl și fiul care au lovit cu parul doi polițiști, arestați preventiv. Vezi cine sunt! | SuceavaNews.ro
  2. Tatăl și fiul care au atacat cu parul un șef de post și o colegă a acestuia, trimiși în judecată | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*