Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

VIDEO Accident pe DN 2! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat

Un accident rutier a avut loc luni dimineață, pe DN 2, km 444+300 (între localitățile Dărmănești și Dănila, județul Suceava).

Vladimir Rusu, de 75 ani, din comuna Sucevița, în ce conducea auto marca VW Golf, pe DN 2, în direcția Dărmănești – Suceava, în dreptul localității Pătrăuți, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de auto Audi condus regulamentar de către Cosmin Macoveiciuc, de 23 de ani, din comuna Dărmănești, intrând in coliziune față – spate cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 31 ani, din comuna Sucevița, pasager pe locul din dreapta față în autoturismul VW.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și au fost conduși la Spitalul Județean Suceava în vederea prelevării de probe biologice.
like facebook, suceava, news, stiriCirculația a fost reluată, în urma intervenției DRDP Iași, pentru degajarea carosabilului.

UPDATE: Circulație reluată pe DN 2, județul Suceava

UPDATE (VIDEO): Circulație reluată pe DN 2, județul SuceavaReamintim că un accident s-a produs în această dimineață pe DN 2, km 444+300 (între localitățile Dărmănești și Dănila, județul Suceava). Au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul răsturnat pe partea carosabilă. Circulația a fost reluată, în urma intervenției DRDP Iași, pentru degajarea carosabilului.

Publiée par DRDP Iasi Oficial sur Dimanche 3 février 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*