Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Mesaj emoționant transmis de mătușa Larisei, fetița a cărei mamă a fost ucisă într-un accident. „Pentru prima oară, la două luni de la accident, Larisa noastră a zâmbit, discret, stins și vag, dar a zâmbit în somn”

Mătușa Larisei, fetița Irinei Arinei, jandarmerița ucisă de o mașină pe o trecere de pietoni din Suceava, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. Micuța a zâmbit pentru prima dată după două luni, în somn.

„Când ești iubit, nu știu dacă trebuie să faci ceva anume, pentru ca stelele să își aștearnă generos o dâră din luminițele dătătoare de viață, de speranță, dar mai ales de iubire.

Iubirea a fost și este liantul care a definit ultimele 78 de zile din viața Larisei.
Îmi pare doar că uneori, nu găsesc resursele potrivite de a-mi reinventa cuvintele ce le meritați cu adevarat, dincolo de inspirația personală care a paralizat dezarmant în fața sutelor de mesaje pe care le primesc de la voi toți.

Mi-am propus și acum e momentul când voi scrie despre Larisa și despre acele lucruri minunate care se întâmplă în jurul ei în mod firesc și în jurul nostru implicit ca familie.
Eu, mătușa ei cea care sunt în spatele tastelor și primesc mesaje de la persoane minunate, încerc să mă angajez solidar și de fiecare dată pentru a răspunde promt valului masiv de solidaritate.

Minunea asta de copilă ne-a luat prin surprindere pe noi toți prin lupta care o duce pentru ea însăși, luptă dusă cu o demnitate care a demontat până acum cateva predicții medicale sumbre. Deși drumul ei e anevoios, obositor și înțesat de mult neprevăzut.

Îngerii care o vegheaza împreună cu mama ei Irina din ceruri au trimis către fetița asta dulce din povestea-i tristă, numai gânduri bune.
Pentru prima oara, la două luni de la accident într-o zi de duminică Larisa noastră a zâmbit, discret, stins și vag dar a zâmbit în somn. Un semn că lupta ei este susținută de acolo de sus de mama și aici prin ea și voința ei însăși, alături de tată, familie, cunoștințe si prietenii mulți care ni s-au alaturat .

În tot acest timp preoți mulți, mulți s-au rugat și se roagă, rude, străini și oameni din jurul nostru care fac același lucruri neîncetat.

Daaaa oameni buni, Larisa și-a recăpătat modest un zâmbet dulce, dar și amărui.

Ce greu i-o fi copilei noastre dragi fără măicuța ei dragă, fără vocea ei, fără sânul ei dulce ce o hrănea încă. Mă gândesc doar că mama i s-o fi arătat in vis și Larisa i-a zâmbit, schimonosită fiind încă pe interior de durerile insuportabile adiacente traumei de a fi zburat la propriu din căruciorul ei de bebe cu peste 100 km la oră rulați de șofer. E o minune că a supraviețuit, nu-i așa?!

A început să deschida la fel de timid și ochișorii iar privirea ei îmbracă preț de câteva minute orizonturi, îmbrățișează timid chipurile calde din jurul ei, dar obosește repede și revine la starea ei de semiconștiență cu care a fost condamnată să coabiteze.

Victor și Larisa s-au întors din nou acasă la Suceava de ceva timp, după ce în perioada de ședere la centrul de recuperare Nicolae Robanescu fetița a continuat seria de investigații care vor să aducă pașii ei către lumină.

Update: Atenția mi-a fost reținută și am fost impresionată foarte mult de un comentariu de la unul din abonații noștri la pagină, care acum l-am atașat postării inițiale. 
Chiar nu mi-a venit a crede că am stârnit atâta interes și ne bucurăm de atâta manifestare din partea publicului cu povestea noastră.

“Da Larisa chiar a zâmbit, venind de la București am însoțit-o pe ambulanță. Când i-am spus tatălui nu-i venea să creadă că după 2 luni Larisa a zâmbit chiar și prin somn. Larisa este o luptătoare și eu cred în recuperarea ei. Multă sănătate și ei și tatălui care este un om minunat cum rar am întâlnit”.

Mă bucură nespus intervenția dvs in comentarii doamnă dragă și vă mulțumim că ati fost înger păzitor pentru Larisa noastră, preț de câteva ore. 
Cum și unde să căutam răgazul și locul de a ne stăvili puhoiul de lacrimi și emoții care ne invadează de la mii de oameni? 
Uitați ce minunată sunteți Catargiu Stela și ca dvs sunt mii, să știți !!!

Vă mulțumim 

Campania Larisei continuă și în curând urmează să vă scriu despre o emoționantă întâlnire într-un alt spațiu a Larisei cu două persoane speciale.

Fundraise-ul de pe facebook e încă activ.

Campania continuă. Dati share, VA RUGAM. Nu costa chiar nimic. E doar un strop de bunăvoință.

https://oameni.sprijina.ro/cauze/larisa
https://www.gofundme.com/manage/larisa-airinei
https://www.facebook.com/donate/365952543966727/?fundraiser_source=external_url
RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON (Garanti Bank Suceava)
RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU 
RO45 BTRLRONCRT00K1277202(Banca Transilvania)”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*