Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO Horă pe patine la Patinoarul Areni

Joi, 24 ianuarie, începând cu orele 16.00, la Patinoarul Artificial Areni, a avut un nou eveniment dedicat comunității bucovinene ”Bucovina pi Patini” organizat de Grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Bucovina în colaborare cu Primăria Municipiului Suceava și cu sprijinul a numeroși sponsori.

Sucevenii de orice vârstă care au dat curs invitației la evenimentul “Bucovina pi patini… pi buni!”, au avut parte de o acţiune cu multă distracţie, sport, muzică şi, la final, cu o horă ca în Bucovina.
Accesul s-a facut pe baza unor brăţări individuale care au putut fi achiziţionate sub forma unei donaţii recomandate de 20 lei, bani care vor contribui la înființarea Fundației Comunitare Bucovina. În această sumă a intrat participarea la tombolele organizate, la concursurile cu premii și la concertul dedicat cu drag pentru suceveni de către Alexandra Cuza și Andrei Ceobanu. Pe tot parcursul evenimentului, prezentatorul care a animat spiritele a fost simpaticul nostru prieten Tudor Pletea, solist al trupei Crossmedio.

S-au împărțit tuturor covrigi calzi și ceai fierbinte, s-au dăruit cocarde cu tricolor, atmosfera a fost una de distracție și bucurie de a fi împreună de Ziua Unirii principatelor române.
Părinții cu copii au donat pentru o singură brățară, au fost însă părinți care au donat și pentru copii, tineri care au donat mai mult susținând cu drag inițiativa dar și tineri care au donat o sumă modică din banii lor de buzunar, orice sumă donată fiind importantă și binevenită.

Pe parcursul evenimentului am organizat concursuri cu premii pentru copii, dar și pentru tineri (dansul perechilor cu portocala), ne-am încălzit inimile cu vocile calde ale talentaților noștri suceveni, au avut loc tombole iar la final s-a încins Hora Unirii la care au participat toți cei prezenți, cu mic, cu mare, creând o atmosferă care a ajuns la sufletul tuturor. Premiile au constat în diferite vouchere valorice oferite cu drag de către sponsorii evenimentului.

„Dorim să subliniem faptul că ne dorim doar ca astfel de evenimente caritabile să reprezinte un mod prin care publicul sucevean să își exprime solidaritatea față de inițiativele care aduc un beneficiu întregii comunități. Mulțumim tuturor celor care au donat, indiferent de sumă, dar și celor care au ținut să participe la eveniment, suma strânsă la final fiind de aproape 3000 lei, această sumă urmând a fi depusă în contul înființării Fundației Comunitare Bucovina”, susțin organizatorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*