Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Şoferul care a produs accidentul în care a murit Gabi Rîpan are nevoie de ajutor. Apel de la prietenii lui

Şoferul drogat care a produs accidentul în care a murit Gabi Rîpan are nevoie de ajutor. Apel de la prietenii lui, după ce tânărul de 19 de ani a rămas fără un picior.

Autorul accidentului de la intrare în Cluj-Napoca, în urma căruia o tânără de 20 de ani a murit, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior. Prietenii şoferului fac apel la oameni să doneze sânge.

like facebook, suceava, news, stiri“Cine vrea şi poate să doneze sânge pentru Cârje Ştefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0, o poate face pe strada Nicolae Bălcescu, nr 18, între orele 7:30 – 13:00 şi să spună că vrea să doneze pentru pacientul respectiv!“, este unul din mesajele care circulă, printre prietenii şi apropiaţii băiatului, pe reţelele de socializare, potrivit Observator.tv.

În urma impactului, tânărul a fost proiectat zeci de metri din maşină, fiind găsit în curtea unui târg auto din apropiere. Un echipaj medical l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean Cluj, acolo unde medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior pentru a-i salva viaţa. Acesta este internat la Clinica Chirurgie 1 a spitalului, fiind în continuare în stare foarte gravă.

Se caută donatori de sânge grupa A2 pozitiv sau 0! Cine dorește și poate, sa meargă in Cluj-Napoca pe strada Nicolae…

Publiée par Bianca Ioana Cadar sur Lundi 21 janvier 2019

FOTO Sfâșietor! O tânără din Suceava a murit într-un accident produs de iubitul său aflat sub influența drogurilor


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*