Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Povestea emoționantă a unui tânăr din Marginea, care a suferit 35 de operații, și vrea să salveze vieți

Un tânăr din Marginea, care are o poveste de viață extraordinară, vrea să salveze vieți, să devină chirurg plastician. Vasile Derevlean, în prezent în clasa a XII-a, a avut parte de un incident neplăcut la vârsta de doi ani. A tras cu mâna stângă o oală cu apă fierbinte de pe o sobă, a căzut lângă el și a stat în aburul fierbinte, care i-a afectat partea stângă a corpului.

Până a ajuns mama a trecut ceva timp. Apoi am stat în spital în Suceava, acolo de unde sunt eu și am făcut o infecție destul de severă care s-a agravat în timp. Am stat două luni internat și apoi am venit la București, dar era deja cam târziu și infecția deja lucrase negativ foarte tare”, povestește tânărul, într-un interviu acordat Andreei Marin.

like facebook, suceava, news, stiriNu mai puțin de 35 de operații a suferit Vasile de atunci.

Acum, tânărul intră alături de medici în sala de operație și își dorește enorm să își îndeplinească visul: acela de a deveni chirurg plastician.

„Uneori viata inseamna sa atingi cerul cu mana, alteori inseamna prapastie. Marturia emotionanta cuprinsa in aceste 4 minute rezuma, de fapt, o poveste extraordinara, careia acest baiat minunat si sensibil cauta sa ii scrie un final fericit. Pentru el, tragedia traita la doar cativa ani de viata trebuie, TREBUIE sa aiba, totusi, un sens, sa duca spre o directie pozitiva. Nimic din ceea ce a trait, nici necazul, nici cele 35 de operatii suferite pana acum, nici sansa de a fi fost in grija unor ingeri de oameni, nu poate fi intamplator. Si, de aceea, el va salva alte vieti, aceasta e menirea lui. Nu are inca 18 ani, si totusi intra in sala de operatii ca ucenic al medicului sau, Dr. Dragoș Zamfirescu, model de viata pentru el, pe care vrea sa il urmeze”– Andreea Marin.

Destin

Uneori viata inseamna sa atingi cerul cu mana, alteori inseamna prapastie. Marturia emotionanta cuprinsa in aceste 4 minute rezuma, de fapt, o poveste extraordinara, careia acest baiat minunat si sensibil cauta sa ii scrie un final fericit. Pentru el, tragedia traita la doar cativa ani de viata trebuie, TREBUIE sa aiba, totusi, un sens, sa duca spre o directie pozitiva. Nimic din ceea ce a trait, nici necazul, nici cele 35 de operatii suferite pana acum, nici sansa de a fi fost in grija unor ingeri de oameni, nu poate fi intamplator. Si, de aceea, el va salva alte vieti, aceasta e menirea lui. Nu are inca 18 ani, si totusi intra in sala de operatii ca ucenic al medicului sau, Dr. Dragoș Zamfirescu, model de viata pentru el, pe care vrea sa il urmeze. #zettaajutanesaajutam Asociatia ZETTA Clinica Zetta

Publiée par Andreea Marin sur Lundi 14 janvier 2019

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Alex says:

    Bravo tinere. Sper sa reusesti a arata ca nu caratul roabei ptr o bucata de hartie te face om, ci asumarea unei suferinte si punerea ei in folosul celorlalti.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Emoționant! Un tânăr din Marginea a suferit 35 de operații, iar acum dorește să devină chirurg plastician | VIDEO – Stirea Zilei

Lăsați un comentariu

*