Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

VIDEO Patru oameni loviţi pe trecerea de pietoni la Suceava. La volanul maşinii se afla o şoferiţă de 26 de ani

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe trecerea de pietoni de pe bulevardul George Enescu, în zona blocului „Curcubeul”. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere video, scrie Adevarul.

În imagini se vede cum cei patru pietoni aşteptau ca să se schimbe culoarea semaforului pentru a se angaja în traversarea străzii. Când s-a făcut verde, ei au reuşit să facă doar câţiva paşi pe zebră, moment în care au fost loviţi de o maşină. Autoturismul era condus de o şoferiţă în vârstă de 26 de ani. Femeia nu este şofer începător.

VEZI AICI VIDEO!

În urma impactului, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre o femeie de 55 de ani, care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. Şeful de la UPU, medicul urgentist Liviu Cârlan, ne-a declarat că victima a suferit un traumatism la genunchi şi o traumă la umăr. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului. Femeia nu s-a urcat băută la volan. Rezultatul etilotestului a fost zero.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*