Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânără din județul Suceava, studentă în străinătate, premiată în cadrul Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate

Foto: sarabandefoundation.org

O tânără din județul Suceava, studentă în străinătate, a fost premiată în cadrul Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate.

Elena Andreea Teleagă, din Rădăuți, a fost premiată la cea de-a X-a ediţie a Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), în Aula Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Marele Premiu a fost obţinut de Iuliana Ţâbian, de la Imperial College London, Marea Britanie. Câştigătoare la categoria Studentul anului în România a fost Ioana Marcela Brînzac (Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş), la categoria Europa Universitar – Cristina Gherghişan-Filip (University of East Anglia), câştigătorul la categoria Europa Post-Universitar a fost Ovidiu Csilik (Carnegie Institute for Science Stanford – SUA), iar la categoria Alte Continente – Radu Sava (Universitatea Tsinghua, Beijing, China).

La categoria America de Nord a câştigat Cătălina Paula Spătărelu (Dartmouth College, SUA), la categoria Arte – Elena Andreea Teleagă (Slade School of Fine Arts, University College London), iar la categoria Erasmus – Daniela Androaie (ISAE Supaero, Franţa).

Gala LSRS este cel mai amplu eveniment din România, ce aduce împreună studenţii şi absolvenţii români din întreaga lume, cu scopul de a celebra şi încuraja rezultatele academice excepţionale ale acestora. De zece ani, prin Gala LSRS, Liga oferă un spaţiu în care ideile şi reuşitele studenţilor şi absolvenţilor români din străinătate să fie remarcate şi recunoscute. Gala este și un bun prilej pentru cei interesaţi de studiile universitare şi post-universitare în străinătate, ori pentru angajatorii din România, să se întâlnească şi să discute cu studenţii şi absolvenţii români din străinătate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*