Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Cântăreața din Suceava, Laura Lavric, nu se lasă cu una cu două în războiul cu sora sa. „Pentru că este un om periculos, nu o mai primesc în viața mea”

Laura Lavric nu a încheiat războiul cu sora sa. Celebra cântăreaţă de muzică populară şi sora sa sunt în conflict de mult timp, iar lucrurile nu par să se finalizeze, cel puţin acum

Laura Lavric spune că şi-a iertat sora sufleteşte, însă ceea ce priveşte legal, Laura Lavric este hotărâtă să ia alte măsuri şi chiar să apeleze la executori internaţionali, asta pentru că artista nu crede că va vedea vreun ban din cei o sută de mii de euro pe care sora sa trebuie să-i dea daune morale.

“După sărbători, după Revelion, primesc hotărârea oficială definitivă și atunci voi lua măsurile cuvenite.

– Respectiv executarea silită că nu cred că vă dă banii…

– Nu știu, probabil o să am nevoie de un executor internațional. Și am să găsesc, eu sunt o femeie care știe să le rezolve pe toate. Am răbdare. A fost prea mare stricăciunea ca să se poată repara. Nu se poate așa niște jigniri. A scris că își cere iertare… nu.

Dar și eu, și Victor (n.r. fiul Laurei Lavric) avem închise căile de a lua legătura cu noi. Și atunci, dacă ea dădea telefon de pe alt număr, atunci a scris mesaj s-o iertăm că a greșit. Nu, oricum, pentru mine, sufletește e iertată că eu sunt un om credincios și nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, să fiu cu sufletul rău. Dar pentru că este un om periculos, nu o mai primesc în viața mea. Nu mai am nimic cu ea.

Dacă vine unul și îți trage un par în cap și îți sparge capul și îi spui te iert, săracul, că n-ai greșit… ai să plătești pentru aia. Eu, sufletește, sincer îți spun, este iertată. Dar pentru ceea ce a făcut, pedeapsa mea e că nu o mai vreau în viața mea”, a declarat Laura Lavric, potrivit Cancan, potrivit Spynews.ro.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*