Marti 02 Iunie 2020, Actualizat acum 153 zile 12:00 am

 

VIDEO Atenție, șoferi! Viscol pe DN 2E, în județul Suceava. Vizibilitatea este redusă

Circulația pe DN 2E, în județul Suceava este îngreunată din cauza viscolului puternic, duminică.

Vizibilitatea este redusă în zona Solca, susțin reprezentanții DRDP Iași.

Echipele DRDP Iași au fost mobilizate pe parcursul nopții de 05/06 ianuarie pe drumurile naționale din administrare, pentru asigurarea unor condiții optime de circulație.

În acest sens, s-a acționat cu 114 autoutilaje și s-au răspândit 507,4 tone de material antiderapant, în mod special în județele din jumătatea nordică a regiunii, unde a nins abundent (Suceava și Botoșani).

like facebook, suceava, news, stiriDuminică dimineață, se circulă în condiții de iarnă în majoritatea județelor, fără evenimente cauzate de starea carosabilului sau a vremii. Carosabilul se prezintă umed cu porțiuni de zăpadă frământată în strat de 0-1 cm, cu ninsori moderate în toată regiunea. De asemenea, în unele zone se înregistrează viscol la sol – Suceava (Fălticeni) și Botoșani (Ștefănești), iar temperatura aerului este cuprinsă între -2°C (Iași) și -5°C (Câmpulung Moldovenesc).

În continuare, meteorologii anunță ninsori în toată Moldova, cu depunerea unui strat consistent de zăpadă în special în nordul regiunii și în zonele de munte. De asemenea, local se va semnala viscol la sol, cu risc de transport al zăpezii pe carosabil.

 

Viscol la sol pe DN 2E (Solca, județul Suceava)

(VIDEO) În atenția participanților la trafic: viscol la sol și vizibilitate redusă pe DN 2E (zona Solca, județul Suceava)

Publiée par DRDP Iasi Oficial sur Dimanche 6 janvier 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*