Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un sucevean care face baie iarna în râuri de munte: „N-am mai luat pastile de răceală de foarte mulţi ani“

Ciclistul Constantin Lucuţar are un mod mai puţin obişnuit de a se relaxa. El face baie în apă rece chiar şi iarna. Sportivul a publicat pe profilul său de Facebook o fotografie în care apare într-un pârâu de munte, înconjurat de zăpadă. Constantin Lucuţar a declarat pentru Adevărul că aceasta este metoda lui de relaxare.

like facebook, suceava, news, stiriMă relaxează, îmi adună gândurile. O consider ca o vizită la psiholog. Afară nu era frig, erau undeva la – 2 grade, iar apa avea în jur de 3-4 grade. Dacă îţi păstrezi calmul, nu rişti să intri în hipotermie”, a explicat sportivul.

Tânărul povesteşte că a început antrenamentele extreme în urmă cu trei ani. Mai întâi a ieşit la alergat în haine cât mai subţiri. Abia apoi a început să facă baie în apa rece de munte. Constantin Lucuţar ne-a spus că iarna aceasta a răcit doar o singură dată, iar simptomele au dispărut după două zile. „Mă tratez prin mişcare. Pastile pentru răceală nu am mai luat de foarte mulţi ani”, a completat tânărul, potrivit Adevarul.ro.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*