Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO Accident între două mașini la Vicovu de Jos! O femeie a fost rănită

Un accident rutier a avut loc joi seară, pe raza localității Vicovu de Jos. O femeie a fost rănită și transportată la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit.
Potrivit primelor informații, șoferul de 19 ani al unui autoturism Audi A4 circula dinspre centrul localității spre Gălănești, iar la un momentat, din față, venea un Seat Leon condus de o femeie de  30 de ani.
like facebook, suceava, news, stiri
„În timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, o femeie de 30 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 19 ani, din comuna Bilca. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 18 ani, din orașul Vicovu de Sus, pasageră în autoturismul condus de femeia de 30 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*