Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Larisa are în continuare nevoie de ajutor. Fiica jandarmeriței Irina Airinei va fi internată Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie

Larisa, de un an și șase luni, fiica jandarmeriței Irina Airinei, va fi internată Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie și are în continuare nevoie de ajutor.

like facebook, suceava, news, stiriCopila se zbate între viață și moarte. Tatăl Larisei face tot ce îi stă în putință pentru a-și salva copila, însă nimeni nu îi poate da garanția asta, în momentul de față. Nici kinetoterapeuții pe care trebuie să îi plătească din buzunar, nici medicii sau asistentele, nimeni. Poate doar Dumnezeu.

Am vorbit astăzi cu Victor, Victor Maniliuc, tatăl micuței. L-am simțit un om puternic și încrezător, ale cărui priorități s-au modificat, ireversibil, din ziua nefastului accident. Mi-a vorbit despre implicarea secretarului de stat Raed Arafat, a prefectului Sucevei, a medicilor și asistentelor medicale. Mi-a expus și nemulțumirea că Larisa nu a fost supusă unui examen RMN (rezonanță magnetică nucleară), așa cum ar fi fost normal, acesta evidențiind eventualele leziuni de trunchi cerebral. Peste trei zile Larisa va fi internată la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie “Nicolae Robănescu”. Toate acestea implică cheltuieli. Pe care, pe lângă suferință, Victor va trebui să le facă față. Cum? Cu ajutorul nostru! L-am rugat să îmi comunice conturile în care putem dona… “Așteaptă puțin Bog, Larisa are pulsul de 175…””, este mesajul transmis de liderul de sindicat Bogdan Bănică.

Conturile sunt deschise la GarantiBank pe numele Maniliuc Victor-Daniel…
RO87UGBI000033200310
RO55UGBI000033202100

La fiecare subunitate din cadrul IPJ Suceava se va afla un tabel cu un plic. În care fiecare dintre noi se va putea lipsi de o ciorbă sau un pachet de țigări. Ai 3 lei, pune-i acolo, colegule și fii sigur că faci un bine.  Peste ani, Larisa vă va mulțumi tuturor. I-ați savat viața”, a spus Bănică.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*