Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un tânăr de 20 de ani, beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un gard

Un tânăr de 20 de ani a urcat beat și fără permis la volanul unei mașini, a intrat cu ea într-un gard, apoi a părăsit locul accidentului.

La data de 03 ianuarie 2019, ora 02.10, Secția 5 Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 209D, din comuna Todirești, a avut loc un accident soldat cu pagube materiale, respectiv un autoturism a intrat în gardul unui imobil, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului, fiind depistat de polițiști la ieşirea din satul Costâna și identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Bălăceana.

like facebook, suceava, news, stiriÎntrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au mai stabilit și faptul că, acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*