Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tamponare între două mașini la Mălini din cauza unui șofer băut

O tamponare între două mașini a avut loc la data de 26 decembrie, la Mălini, iar unul dintre conducătorii auto a plecat de la fața locului. O femeie de 76 de ani, din comuna Fântâna Mare, pasager în unul din autoturismele implicate în tamponare a apelat „S.N.U.A.U. 112” și a solicitat o ambulanță întrucât acuza dureri la un braț.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 26.12.2018, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B, un bărbat de 26 de ani, din comuna Mălini a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Constanța, după care, a plecat de la fața locului.

Conducătorul auto de 26 de ani, întors ulterior la fața locului a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânărul care a produs accidentul de la Mălini, reținut de polițiști | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*