Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Vezi din ce cauză s-a răsturnat microbuzul cu 18 persoane de la Dumbrăveni!

Microbuzul s-a răsturnat, în prima zi de Crăciun, pe DN29, din cauza faptului că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

„Menționăm că utilajele de deszăpezire ale DRDP Iași erau în zonă, în condițiile în care carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă în strat de sub 1 cm, din cauza viscolului semnalat între localitățile Dumbrăveni și Salcea. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției și SMURD, iar din datele preliminare, cauzele răsturnării microbuzului par a fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum, pe fondul unei rafale de vânt, care în zonă atinge peste 50 km/h”, susțin reprezentanții DRDP Iași.
like facebook, suceava, news, stiri
Menționăm că, în urmă cu puțin timp, meteorologii au emis o atenționare Cod galben de vânt puternic pentru județul Suceava, cu viteze ce vor atinge la rafală 80-90 km/h în zona de munte, spulberând puternic zăpada și reducând vizibilitatea sub 50m.

Pe acest fond, DRDP Iași reia recomandarea către șoferi de a circula cu prudență pe drumurile naționale, cu adaptarea vitezei la condițiile de trafic și echiparea corespunzătoare a autovehiculelor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Accident în prima zi de Crăciun, la Dumbrăveni! Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*