Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Un tânăr beat criță a intrat cu mașina într-un stâlp, apoi într-un gard

Un tânăr de 19 ani a urcat beat criță la volan și a produs un accident rutier pe strada Agronomului din comuna Șcheia, joi.

Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
like facebook, suceava, news, stiri
„În timpul cercetărilor, la sediul Poliției comunale Șcheia s-a prezentat un localnic de 23 de ani care a declarat faptul că, deține în folosință autoturismul, iar la 20.12.2018, a lăsat cheile de la mașină pe o masă, împrejurare în care, tânărul de 19 ani a luat cheia de la mașină, fără permisiunea sa, după care a plecat și a condus mașina pe drumurile publice din satul Șcheia, fiind implicat în accidentul rutier. Ulterior, la ora 13.30, la sediul Poliției comunale Șcheia s-a prezentat un minor de 15 ani din localitate, însoțit de mama sa, acesta declarând faptul că, s-a aflat în calitate de pasager în autoturismul implicat în accident și a suferit leziuni minore, însă nu a așteptat sosirea poliției la fața locului și a plecat la domiciliu”, potrivit IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „furt în scop de folosință”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*