Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO Spectacol la serbarea de Crăciun a copiilor din cadrul Serviciilor multifuncționale din Gura Humorului

Sărbătoarea”Nașterea Domnului” a fost vestită marți 18 decembrie, de la ora 11.00 la Centrul Cultural din Gura Humorului de către beneficiarii Serviciilor Multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului precum și de personalul din cadrul acestui serviciu.

La eveniment au luat parte beneficiarii și personalul care se ocupă de aceștia, reprezentanți ai DGASPC Suceava, numeroși invitați, foşti angajați ai instituției, reprezentanți ai colaboratorilor din oraș si voluntari de la Colegiul Alexandru Cel Bun din Gura Humorului.

Moderatorul evenimentului a fost interpreta de muzică populară, Manuela Pentiuc.
Programul oferit de beneficiari a fost unul variat și a cuprins dansuri de societate tematice, dansul crăciunițelor, momente de magie, colinde şi versuri dedicate Crăciunului, sceneta de teatru “Naşterea Domnului” interpretată de elevi din cadrul Parohiei ”Sfanta Cuvioasă Parascheva” din Vama, îmbrăcați în costume speciale, coordonați de preotul paroh Țebrean Dragomir, continuând cu tradiții şi obiceiuri din Bucovina.

Toți copiii participanți (unii doar de 3-4 ani) au pus în scenă momente care au stârnit emoțiile celor prezenți la serbare.
În spatele acestei serbări ample și foarte frumoase a stat multă muncă. Săptămâni întregi, beneficiarii și educatorii lor au pregătit acest moment. De fapt, au pregătit nu doar serbarea propriu-zisă, ci și o expoziție cu decorațiuni de Crăciun în cadrul Atelierului de țesătorie şi împletituri, produsele realizate de beneficiari fiind oferite tuturor invitaților la spectacol.

La final, publicului spectator i-a fost oferită o surpriză muzicală prin apariția pe scenă a Ansamblului Ciprian Porumbescu din Suceava în frunte cu managerul Sorin Filip care au interpretat colinde si cântece autentice cu solişti consacrați, suite de dansuri, cântece vechi interpretate instrumental de cei din orchestră, entuziasmându-i pe toți cei prezenți la eveniment.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*