Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

O tânără din Suceava a ajuns în finala „Vedeta populară”. Are șanse să câștige 100.000 lei

Braşovul, Maramureşul, Suceava, Vasluiul şi Bistriţa-Năsăud au reprezentanţi în finala “Vedeta populară”de la TVR 1.  Cinci tineri frumoşi şi talentaţi s-au calificat în finala “Vedeta populară” de la TVR 1! Vor cânta şi se vor prezenta pe scenă cu momente memorabile pentru a convinge juriul şi publicul că merită să primească titlul de “Vedeta populară” şi premiul de 100.000 de lei. Pe 23 decembrie, de la ora 21.00, în cel mai important spectacol al concursului talentelor din folclorul românesc.

like facebook, suceava, news, stiriFinaliștii sunt:  Mihai Teacă din Braşov, Andreea Ghiţiu din Maramureş, Alexandra Dan din Suceava, Raluca Radu din Vaslui şi Vlăduţ Sărmaş din Bistriţa Năsăud s-au calificat în finala talent show-ului de folclor de la TVR 1.

Alexandra Dan are 18 ani şi vine din inima Bucovinei, de la Putna şi, mai în glumă, mai în serios, spune că a început să cânte înainte chiar să vorbească. Bunica ei i-a descoperit talentul şi i-a sădit în suflet pasiunea pentru muzică.

“Nu mi s-au întâmplat multe lucruri până la 18 ani”, îşi începe povestea Alexandra povestea, “dar într-o zi mi-am pierdut o mână – pe tatăl meu”.

În acea zi, şi-a dat seama că era prea mică la plecarea lui şi mult prea mare ca să accepte acest lucru. Bunica şi mama Alexandrei spun că fata lor are forţă să meargă mai departe şi speră ca ea să poată râde din nou din toată inima. Până atunci, ea se ghidează după o vorbă a tatălui: “ai tot timpul din lume, dar hai să ne grăbim!”. Alexandra Dan reprezintă Bucovina în finala Vedeta populară de la TVR 1.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*