Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea de Crăciun

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în intervalul 17- 30 decembrie.

Potrivit meteorologilor, în Moldova, perioada 17 – 20 decembrie vremea va deveni rece, cu maxime în medie cuprinse între -6 și -2 grade și minime, în medie regională, între -10 și -4 grade, cu cele mai scăzute valori în cursul zilei de 19 decembrie și respectiv în noaptea de 19/20 decembrie.

like facebook, suceava, news, stiriSpre finalul primei sâptămâni temperatura aerului va crește, iar regimul termic se va apropia de cel normal, maximele se vor situa în medie între -1 și 1 grad, iar minimele vor tinde spre medii de -4 grade.

În cea de a doua sâptămână nu vor fi modificări importante în câmpul valorilor termice, astfel încât vor fi medii ale temperaturilor diurne cuprinse între 0 și 3 grade și, ale celor nocturne, între -4 și -2 grade.

Precipitații slabe vor apărea în data de 17 decembrie, dar și în perioada 21 – 30 decembrie, cu caracter local și temporar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*