Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Accident! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a izbit într-un podeț

Un accident rutier a avut loc vineri după-amiază, în comuna Stulpicani. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 177A, un localnic de 27 de ani, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de un tânăr de 22 de ani din aceeași localitate, care efectua un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, moment în care, a intrat în coliziune cu acesta, după care, s-a izbit într-un capăt de podeţ.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 27 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovați de producerea evenimentului rutier se fac atât conducătorul auto de 22 de ani, care nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, cât şi conducătorul auto de 27 de ani care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*