Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Conferinţa internaţională Student in Bucovina 2018, la a VIII-a ediție

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează cea de-a VIII-a ediție a Conferinței internaționale Student in Bucovina.
Evenimentul, care va avea loc între 15-16 noiembrie 2018, se va desfășura sub egida Ministerului Educației Naționale (MEN).

Acțiunea va debuta pe 15 noiembrie, începând cu ora 9.30, în aula din corpul E. La această ediție vor participa aproximativ 100 de studenţi, care vor reprezenta următoarele universități: Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, Universitatea din Oradea, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Universitatea Naţională de Tehnologii Alimentare din Kiev, Universitatea de Stat de Agricultură din Minsk, Universitatea din Manas – Kyrgystan, Universitatea de Agricultură a Georgiei şi Universitatea din Rzeszow.

Evenimentul se adresează în exclusivitate studenţilor, având rolul de a-i ajuta să deprindă interesul şi abilităţile necesare pentru cercetare începând de la nivelul studiilor de licenţă. Prezenţa profesorilor şi a studenţilor din alte centre universitare româneşti şi din străinătate dovedeşte prestigiul internaţional al conferinţei şi, în acelaşi timp, reprezintă o nouă oportunitate pentru universitatea noastră de a dezvolta proiecte didactice şi de cercetare în parteneriat cu alte centre universitare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*