Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Taximetriștii suceveni, nemulțumiți că sunt nevoiți să plătească taxă la intrarea la Spitalul Județean atunci când își duc clienții

spitalul judetean suceavaTaximetriștii suceveni sunt nemulțumiți de faptul că sunt nevoiți să plătească intrarea la Spitalul Județean Suceava atunci când își duc clienții la unitatea spitalicească.

like facebook, suceava, news, stiriPe rețelele de socializare, aceștia au reacționat vehement împotriva acestei decizii de a-i taxa.

Mergi la spital cu client si platesti intrarea… (clientul a platit) Vi se pare normal?”, spune Ionuț S.

Îl stiti cred pe medicul Mihai Creteanu. e cardiolog. A facut comanda la poarta 1 spital si l a adus el in persoana pe pacient pana la poarta ca nu putea merge omu”, scrie Valentin.

Cred ca e singurul spital din România unde plătești intrarea ca la aeroport. Noi ca taxiu nu am avea de ce sa plătim pentru că nu stationam,cat lăsăm si luam client,dar e un Bisnis de unui smecher ceva care mai are nevoie de niște bani sa isi termine un proiect in familie,plus ca si restul angajaților plătesc cate 100 lei lunar… deci se cam încasează ceva bănuți daca calculăm…si doar asa din detalii mici,gen o bariera cu plată”, adaugă Albert.

De la 1 noiembrie, toți cei care parchează mașinile în curtea Spitalului Județean Suceava vor achita o taxă de parcare. Este vorba atât despre bolnavi și rudele acestora, cât și despre medici și asistenți.

Taxa pentru prima oră de parcare este de cinci lei, iar pentru fiecare oră depășită se va achita câte un leu în plus.

Pentru angajații spitalului, un abonament costă 100 lei/ lună. Pentru pierderea tichetului de parcare se va plăti 200 lei.

În curtea spitalului sunt amenajate aproximativ 350 de locuri de parcare. Taxa de parcare poate fi achitată la parcometrele montate în curtea unității spitalicești.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Eugen says:

    Cea mai mare prostie posibilă. Să obligi taximetriştii să plătească parcarea la spital. Ar trebui primul sfert de oră să fie gratuit, iar dacă depaşeşti 15 minute să plăteşti o oră. Iar 5 lei pentru prima oră este foarte mult.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Avocatul Poporului face anchetă la Spitalul Suceava după ce pacienții care vin cu taxiul sunt obligați să plătească taxă de parcare | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*